Temos
Niši sistemos pagrindai


Niši sistemą sukūrė japonų profesorius Kacuzas Niši. Prieš tai jis išstudijavo ir praktiškai patikrino 70 tūkstančių literatūros sveikatos klausimais šaltinių. Iš jų atrinko 362 leidinius, kuriais remdamasis sukūrė unikalią sveikatingumo sistemą. Ja gali naudotis kiekvienas bet kokio amžiaus ir lyties žmogus.

Si sistema padeda prailginti jaunystę, pratęsia aktyvų ilgaamžiškumą, teikia galimybių džiaugtis gyvenimu be skausmų ir be aibės šiuo metu paplitusių ligų.

Niši sveikatingumo sistema grindžiama filosofija, kurioje žmogus laikomas nedaloma kūno ir dvasios vienove. Neįmanoma gydyti žmogaus kūno, neatsižvelgiant į jo dvasios būklę, ir atvirkščiai.

Senovės japonų gydytojas Kanas Funajama savo veikale „Medicinos apžvalga" rašė: „Jeigu jūs nemanote, kad žmogus nedaloma kūno ir sielos vienovė, jums užkirstas kelias tobulėti".

Labai gaila, kad šiuolaikinė medicina dėl pernelyg didelės specializacijos nepaiso žmogaus kaip nedalomos vienovės sampratos.

Šiuolaikinės kurios nors medicinos srities specialistas, kad ir prityręs, negali tvirtinti gerai pažįstąs žmogaus organizmą. Jis susipažinęs tik su tam tikra organizmo dalimi. pavyzdžiui, akimis, dantimis, oda, skrandžiu ar kuriuo nors kitu organu, todėl ir negali spręsti visų žmogaus sveikatos problemų.

Profesorius Niši teigia: „Pernelyg didelė medicinos specializacija tai pasikėsinimas j žmogaus orumą, nes ji taip skrupulingai suskirsto žmogų į atskiras dalis, kad nebeįmanoma atkurti tikro, esminio jo vaizdo".

<<< Ankstesnis straipsnis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos