Temos
|
Mėsos valgymas ir makrobiotika
Puslapis: 10 Atidarykite didelius kiaukutus (jei sunku, įmeskite į karštą vandenį), nuplaukite. Vieną pjaustytą svogūną pakepkite su aliejumi. Miso atskieskite ir sudėkite į svogūnus, gerai išmaišykite. Truputį šio padažo įdėkite į kiaukutus, uždarykite ir vieną minutę Kepkite. 220. Kalmarų nituke Išimtą iš kiaukuto kalmarą smulkiai supjaustykite ir pakepkite su aliejumi kartu pridėję ropių, morkų. Paruoškite nituke, pasūdykite, įdėkite sojų padažo (tamari). 221. Susi Tuną supjaustykite plonomis juostelėmis. Iškepkite 1 cm storio omletą ir supjaustykite kaip tuną. Išimkite iš kiaukutų moliuskus ir pavirinkite sojų padaže. Paskui išvirkite. Įpilkite apelsinų sulčių ir ataušinkite. Kaire ranka paimkite valgomą šaukštą ryžių ir uždenkite juos dešinės rankos smiliumi bei didžiuoju pirštu. Sukočiokite šiuos ryžius cilindro pavidalu. Ant šių cilindrų po vieną dėkite nurodytas sudedamąsias dalis ir įspauskite pirštais. Valgyti duokite su sojų padažu, į jį įbėrę tarkuoto imbiero. 222. Chako susi Žuvį ir ryžius paruoškite kaip nurodyta 221 recepte. Plonomis juostelėmis supjaustytą lotoso šaknį pakepinkite kartu su morkos gabalėliais. Į sudrėkintą stačiakampę formą sudėkite žuvį, keptus kiaušinius ir daržoves. Viską užklokite 1 cm ryžių sluoksniu. Ant formos uždėkite plokščią lėkštę, apverskite, nuimkite formą. Patiekalą supjaustykite gabalais. Valgykite su sojų padažu. DESERTAI 223. Karinto Daugiau straipsnių apie sveikatą Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais
tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.
|