Temos
Liaudiška priemonė nuo mažakraujystės, pradinės džiovos stadijos


Paimti lygias dalis (apytiksliai po 200g) geros kakavos, 200 g namuose išlydytų vidinių kiaulės taukų, medaus ir sviesto. Visa tai sudėti į aliumininį puodą ir ištirpinti ant silpnos ugnies visą laiką maišant, kad neprisviltų. Maišyti tol, kol masė pradės virti. Tuomet puodą nukaisti nuo ugnies ir mišinį ataušinti. Kai mišinys sustings, sudėti jį į stiklainį, laikyti vėsioje ir tamsioje vietoje.

Vartojimo būdas: arbatinį šaukštelį mišinio ištirpinti 1 l karšto pieno. Gerti 3-4 kartus per dieną. Ši priemonė gerai padeda sergantiems mažakraujyste, taip pat ir pirmine džiovos susirgimo stadija.

Jeigu gydantis šia priemone užkietėja viduriai, reikia valgyti daug džiovintų slyvų.

Kiaulienos taukai - sunkus maistas, o džiovintos slyvos apskritai visi vaisiai, sultys bei daržovių mišiniai natūraliai ir be skausmo išvalo skrandį. Gydytojai pataria vartoti laisvinančius vaisius tik pačiu kraštutiniu atveju.



<<< Ankstesnis straipsnis    Kitas straipsnis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos