Temos
Liaudiška priemonė nuo kolito


Nuo kolito kenčia nemažai žmonių. Gydėsi jie tikriausiai ne pas vieną gydytoją, teko ir ligoninėse pagulėti, tačiau nedaug kamyra palengvėję.

Kaip žinoma, sergant kolitu, išnyksta žarnų riebalinė plėvelė, todėl rūgštys tiesiogiai veikia jų sieneles. Yra priemonių, kuriomis galima išgydyti šią žiaurią ligą.

Į indą įpilti stiklinę vandens ir užvirinti po 1 arbatinį šaukštelį širdažolių, šalavijų ir ramunių. Gerti po 1 valgomąjį šaukštą kas 2 valandas maždaug 7 - 8 kartus per dieną, priklausomai nuo to, kiek valandų žmogus nemiega. Po kurio laiko (paprastai po 1 - 3 mėnesių) dozė sumažinama, o patys vaistai vartojami rečiau.

Šie vaistai nekenksmingi, be to, ir liga rimta, todėl jais gydytis galima ilgesnį laiką.

Knygos autoriui žinomi atvejai, kai po tokio gydymosi buvę ligoniai valgė kiaulienos kumpį, lašinius ir visa kita, kas sergant kolitu griežtai draudžiama.

Sergantiems kolitu gydytojai skiria griežtą ir ilgalaikę dietą. Aprašytoji priemonė jos nepakeičia, o tik greitina gydymą.

Si priemonė rekomenduojama ir esant kitiems skrandžio bei žarnyno susirgimams.



<<< Ankstesnis straipsnis    Kitas straipsnis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos