Temos
Kodėl žmones dažnai serga ir anksti miršta

Puslapis: 5

Pagal Makferiną, vieną kartą per dieną galima valgyti mėsą, tačiau joje neturi būti nė gramo riebalų. Per parą jis rekomenduoja suvalgyti tokių matmenų mėsos gabalėlį: 7 cm pločio, 10 cm ilgio ir 7 cm storio. Vietoj mėsos galima suvalgyti gabalėlį žuvies.

Kiaušinius maistui reikėtų naudoti labai ribotai ir ne kiekvieną

dieną. Mėsą patariama valgyti ne dažniau, kaip du kartus per savaitę.

Visai nerekomenduojama valgyti kepto maisto.

Makferino požiūris j duoną yra panašus, kaip ir dr. Vokerio. Abu tvirtina, jog daugelį virškinamojo trakto ligų sukelia duona, kuri retai kada gerai suvirškinama. Dažniausiai ji rūgsta ir žarnyne susidaro gausybė dujų. Abu gydytojai tvirtina, kad negalima valgyti duonos kartu su mėsa ir kad apskritai negalima tuo pat metu ryti proteinų ir krakmolo. Todėl mėsiškus pietus dr. Makferinas rekomenduoja valgyti tik su sūriu ir virtomis sultingomis daržovėmis. Dr. Vokeris duoną rekomenduoja pakeisti riešutais (graikiškais, migdoliniais ir braziliškais). Dr. Makferinas duoną valgyti leidžia tik iki 45 metų amžiaus. 45 - 50 metų amžiaus žmonėms patariama vartoti labai mažai duonos, o nuo 50 metų - nė trupinėlio.

Norint išsaugoti puikią sveikatą, būtina gerti žalias daržovių sultis. Nė vienas kitas produktas pasaulyje neteikia tiek jėgų ir energijos.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos