Temos
Kinietiška priemonė nuo lytinio bejėgiškumo


Autorius paklausė dr. S.N.Cernycho (prieš pat jo mirtį): " Kaip jūs manote, kokios kinų - tibetiečių priemonės turi didžiausią gydomąją galią?" Daktaras atsakė: "Ženšenis. Rytų medikai naudoja jį kaip vaistus ir nuo lytinio bejėgiškumo. Aš pats žinau keletą žmonių, kurie išsigydė ženšeniu ir kuriems gydytojai buvo bejėgiai pagelbėti". Toliau daktaras graudžiai skundėsi, kad Rytų gydytojai atkakliai neišduoda gydymo paslapčių.

1920-1923 metais autorius gyveno Charbine. Miestas buvo užtvindytas pabėgėliais ir rusų Baltosios armijos valdininkais, pasitraukusiais į Mandžiūriją. Šie kariškiai buvo Pirmojo pasaulinio, o vėliau ir pilietinio karo dalyviai. Ar dėl nervinių sukrėtimų, ar dėl kokių nors kitų priežasčių, daugelis iš jų staiga visiškai prarado lytinį pajėgumą. Autorius asmeniškai pažinojo šešis tokius ligonius. Jie ilgai vaikščiojo pas daktarus, bet šie jiems nepadėjo. Ligoniai, nusiminę ir nebetikėdami daktarais, kreipėsi pagalbos į kinų eskulapus ir visi pagijo. Kinų gydytojai gydė ligonius ženšeniu. Trys iš paminėtų šešių autoriaus pažįstamų išsigydė vien tik ženšenio trauktine.

Toliau autorius atskleidžia visas gydymo ženšeniu paslaptis tam, kad europiečiai ir amerikiečiai nežiūrėtų į šią šaknį ir į gydymą ja kaip į kažkokią Rytų paslaptį, sukeliančią nepasitikėjimą.

Jeigu žmogaus organizmas per anksti nuvyto ir žmogus jaučiasi lytiškai nepajėgus, išeitis viena - pradėti gydytis ženšeniu, Nieko čia antgamtiško ir paslaptingo nėra. Reikia tik nebijoti ir drąsiai pradėti gydytis.

<<< Ankstesnis straipsnis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos