Temos
Kas yra šlapimas


Šlapimas tai skystoji mūsų kraujo dalis, pereinanti per inkstus. Žmogus taip smarkiai jo gėdijasi gal dėl to, kad jis išteka iš tų organizmo vietų, kurios tarsi neliečiamos. Per inkstus praeina 130 litrų kraujo ir tik pusantro litro virsta šlapimu. Vyksta kruopšti pačių naudingiausių skystosios organizmo dalies komponentų atranka. Šlapimo

pūslės kanalas yra tiesiog viską organizme apimantis. Jame priskaičiuojama šešiasdešimt du biologiškai aktyvūs taškai, kurie surenka tai, kas žmogaus pasaulyje vertingiausia energiją. Energija yra laki, užtat, kad būtų galima išlaikyti, ji ištirpinama skystojoje kraujo dalyje, kuri vadinama šlapimu. Šlapimas - tarsi auksas saugomas pagrindiniame organizmo banke šlapimo pūslėje. Į ją patenkančių turtų žmogus negali iš karto pasisavinti. Gerdamas šlapimą žmogus papildomai gauna tai, ko dar nespėjo pasisavinti.

Kodėl šlapimas turi tokią didelę energetiką? Šlapimo pūslė yra netoli saulės rezginio, ir natūralu, kad susidarantis joje skystis papildomai iš saulės rezginio gauna energijos ir įgyja galingų energetinių savybių. Ypač didelį užtaisą šlapimas gauna miego metu. Miegas tai mirties analogas. Jo metu subtilusis kūnas laikinai pasišalina iš kūno ir atsibundant sugrįžta iš kitų dimensijų, pamesdamas vertingiausią informaciją.

<<< Ankstesnis straipsnis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos