Temos
Jei kankina reumato skausmai, padės beržo lapai

Puslapis: 3

Jei priklausote didžiulei nelaimingų reumatikų armijai, tai jums tikrai padės ši namų priemonė iš beržo lapų, neturinti jokio neigiamo pašalinio poveikio. Jos pritaikymo sfera yra labai plati ir įvairialypė. Pavyzdžiui, sąnario skausmai sumažės, jei jį apvyniosite šviežiais beržo lapais, nuskintais tuoj po lietaus. Tam imami drėgni lapai, suvyniojami į rankšluostį ir uždedami ant skaudamos vietos. Jei jums skauda, pavyzdžiui, rankos riešą, paimkite nedidelį kibirėlį, pripildykite jį lapais ir pusvalandį palaikykite juose savo rankos riešą. Netrukus pajusite, kad šiame "lapų patale" ima sklisti maloni šiluma, kuri skaudamą sąnarį labai teigiamai veikia.

Įžymioji Kneipo gydomoji priemonė yra vadinamasis ispaniškas paltas — visas kūnas įvyniojamas į šlapią šaltą paklodę. Panašiai galima įvynioti ir visą jūsų kūną, tik vietoje šlapios paklodės čia bus sausi švieži beržo lapai. Tačiau tai padaryti be kieno nors pagalbos vargiai ar įmanoma.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos