Temos
Jaunystės išsaugojimas


Jaunystės išsaugojimas priklauso nuo fizinės ir dvasinės sveikatos.

Kalbant apie fizinę sveikatą, pirmiausia reikia pažymėti, kaip svarbu išsaugoti sveikus lytinius organus ir jų normalią būklę. Kuo normalesnis lytinis gyvenimas, kuo sveikesni lytiniai organai, tuo ilgiau išlieka jų gyvybingumas, o su juo - ir jaunatviškumas. Žmonių su įvairiais lytiniais iškrypimais veiduose visada yra ypatingas per ankstyvos senatvės pėdsakas.

Antroje vietoje - skrandis: nuo sveiko virškinamojo trakto, taip pat ir skrandžio, priklauso nuotaika, apetitas, veido ir odos spalva. Vadinasi, reikia gyventi taip, kad nebūtų pažeista normali tų svarbių organų veikla. Visi katarai, uždegimai, vidurių užkietėjimas, per didelis skrandžio rūgštingumas slopina nuotaiką, sukelia įvairias, kartais labai sunkias, komplikacijas, veido oda būna pilkšva, judesiai - vangūs.

Pagaliau širdis. Jeigu ji iš prigimties normali, neturi jokių ydų, tai reikia ją tokią ir išsaugoti, o ne kenkti jai girtavimu, rūkymu ir kitokiu nenormaliu gyvenimu.

Štai tie trys punktai, kuriems reikia skirti ypač daug dėmesio, jeigu norima kuo ilgiau išsaugoti jaunystę, t.y.

jai būdingą veido spalvą, išvaizdos gaivumą ir energiją. Tada jūs neturėsite ir per ankstyvos aterosklerozės, o su ja kovoti labai sunku.

Fizinei ir dvasinei sveikatai išsaugoti ir ugdyti būtina:

1. Daug judėti, dirbti fizinį darbą.

2. Laikytis švaros - maudytis, apsitrinti ir pan. Moterys ypač daug dėmesio turi skirti lytinių organų švarai, nes nuo to labai priklauso veido spalva.

<<< Ankstesnis straipsnis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos