Temos
Gydymas retais augalais

Puslapis: 2

Šiuo metu žmonės pradėjo dažniau sirgti vėžiu dar ir dėl to, kad prarado tikėjimą. Nebeliko kuo tikėti: daug kam senieji idealai pasirodė esą tuščias miražas, apgaulė. Visa ši žmogiškoji graužatis pražūtingai veikia imunitetą, nes jis tiesiogiai susijęs su žmogaus emocine būsena. Geros nuotaikos įsimylėjėlis gali per speigus vienplaukis nesusirgti, o kitas žmogus, nervinės depresijos būsenoje tik porą minučių pasėdėjęs prie atviros orlaidės, jau suserga plaučių uždegimu.



Todėl ir reikia žmogui sudaryti tokias harmoningos būklės sąlygas, kad maksimaliai aktyvizuotųsi jo imuninės ląstelės, tada jo organizmas pats sunaikina piktybinius auglius.

Tačiau kokios tos sąlygos, kurios sunkiai sergančio žmogaus organizmą grąžintų į sveiką, natūralios pusiausvyros būklę? „Živicos" direktorius Igoris Boiko pasakoja:

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos