Temos
Gydomosios dietos

Puslapis: 3

Baltosios (baltoji, žalioji ir geltonoji leukorėja). Tai labai paplitusi liga. Net pačios gražiausios, protingiausios ir turtingiausios moterys negali būti laimingos, jei jas kamuoja šis negalavimas. Žalioji leukorėja yra labiau In. Pabandykite laikytis 7 dietos ir pasidarykite sėdimas vonias (243, 244). Jos turi būti kuo karštesnės, sėdėti reikia penkiolika minučių prieš miegą kasdien mažiausia dvi savaites.

Leukozė (kraujo vėžys; žr. vėžys). Jei perpratote Tolimųjų Rytų medicinos filosofiją ir mokate gamintis makrobiotinį maistą, tai nuo šios ligos galite išsigydyti per 10 dienų. Specialūs receptai: grikiai (25, 30), gomasijo (50), teka (156, 178, 54, 56). Kuo mažiau gerti. Nemiga. Griežtai laikykitės 7 dietos, prieš miega išgerkite puodelį žalios arbatos su sojų padažu (tamari, 178) arba su arbatiniu šaukšteliu gomasijo (50). Jei nemiga In — išbandykite 175.

Trumparegystė. Ji dažniausiai atsiranda dėl akies diametro padidėjimo, tai In. Kartais susergama dėl akies lęšiuko refrakcijos jėgos padidėjimo, kurį sukelia In arba Jan perteklius. Atstatyti regėjimą laikantis makrobiotikos dietų, kurios nustato gerą In ir Jan pusiausvyrą.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos