Temos
Galvos skausmą mažina šlaunų apipylimas vandeniu


Joks kitas ligos simptomas nėra taip lengvai ir lengvabūdiškai malšinamas tabletėmis kaip galvos skausmas. Yra žmonių, kurie prieš eidami gulti dėl viso pikto praryja tabletę, kad kitą dieną neatsibustų skaudama galva. Taip rizikingai vartoj ant vaistus, prie jų greitai priprantama ir patenkama į užburtą ratą: nebeįmanoma tablečių atsisakyti, kita vertus, nuo jų dar labiau susergama! Vidaus organai privalo vis labiau įsitempti, valydami organizmą nuo nuodingųjų vaistinių medžiagų.

Jeigu jums kada nors suskaus galvą pasinaudokite tūkstantį kartų patikrintu Kneipo metodu: merkite kojas į šaltą vandenį! Kojas? Taip, tikrai taip. Šios procedūros esmė — kraujo cirkuliacijos pokyčiai: į galvą suplūdęs kraujas nuteka į apačią ir galvos skausmo kaip nebūta.

Pasiūlysime dar geresnį metodą galvos skausmui malšinti — tai šlaunų apipylimas pagal Kneipą. Vandens srove reikia apipilti abi kojas ir sėdmenis. Procedūra labai paprasta: pradėkite nuo dešinės pėdos viršaus, kilkite blauzda ir šlaunimi, po to jos šonu iki dešiniojo sėdimo raumens. Žemyn grįžtate kojos vidine puse. Tokia pačia tvarka apipilama kairė koja, pakylame iki kairiojo sėdimojo raumens, tada apipilame dar kartą dešinįjį raumenį, grįžtame kairėn ir vidine kojos puse grįžtame žemyn. Baigiant apliejami padai.

<<< Ankstesnis straipsnis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos