Temos
Apsipylimas malšina rankų ir pečių skausmą

Puslapis: 2

Peties-rankos sindromas priskiriamas reumatinio pobūdžio ligoms, o jos reiškiasi įvairiausiais skausmais. Vienas įžymus reumatologas kartą yra pasakęs: "Vaistą nuo šios ligos atras tas, kas sugebės numalšinti savo reumatinius skausmus". Nuo reumato galima gelbėtis tūkstančiu naminių priemonių, o besikankinantis pacientas turėtų žinoti bent svarbiausias iš jų.

Pastorius Kneipas pataria štai ką: "Jeigu turite polinkį podagrai ir reumatui arba jei šios negandos jau užpuolė, ilgą laiką kasdien gerkite po vieną du puodelius raktažolių arbatos. Stiprūs skausmai sumažės ir ilgainiui visai pranyks".

Du arbatinius šaukštelius džiovintų raktažolių užpilkite stikline vandens ir virkite dešimt minučių. Perkošę gerkite po puodelį rytą ir vakare. Raktažolių šaknų nuoviras — du valgomieji šaukštai su ketvirčiu litro vandens — taip pat efektyvus vaistas nuo reumato. Raktažolėse yra saponino, kuris pašalina nereikalingas šlapimo rūgštis ir pagyvina medžiagų apykaitą.

Tačiau kai kurie pacientai alergiški raktažolių šeimos augalams. Jiems geriau gerti dilgėlių arbatą. Du valgomuosius šaukštus džiovintų dilgėlių užplikyti puodeliu vandens ir palaikyti penkias minutes.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos